Faeryma Healing met kristallen, engelen en drakenenergie

energie behandelingen met kristallen, engelen, eenhoorns en andere natuurwezens
.
Kristalhealing

Een kristalhealing brengt het energieveld van het lichaam in balans en harmoniseert de chakra's. Kristallen worden tijdens een energiebehandeling rond en op het lichaam geplaatst. Kristallen en edelstenen hebben ieder een eigen klank (trilling), deze veroorzaken specifieke magnetische krachtvelden en kunnen ruimtes en aura's polariseren.
‚ÄčOm het lichaam geheel een krachtige trilling te laten ervaren, worden er tevens klanken van en klankschalen, bellen, een gong en een oceandrum 
ingezet.     

     
Kristalreiki
Tijdens een energiebehandeling start ik meestal met Reiki, en worden er combinaties met de hoge healings-frequenties van kristallen bij geplaatst. Vandaar ook wel het woord kristalreiki. Edelstenen hebben net als mensen, elk een unieke energietrilling. Deze in combinatie met Reiki intenser binnen komen voor een herstel en voor het ervaren van een van de geestelijke ontwikkeling. In een behandeling is het ook mogelijk dat er andere healings-processen worden opgestart, losgemaakt of worden weggenomen, bijvoorbeeld omdat dit terugkerend probleem door bewustwording in het heden niet meer bij je hoeft te dragen.

      gemh munay ki pi stone
Energie stroomt waar aandacht gaat.
Energie van uit de Kosmos is energie dat wat door ons stroomt en ons omringt, dat wat overal is. Energie overbrugt afstand, tijd en ruimte. Het is de meest belangrijke voeding van het zielslichaam. De energie is helend als deze genezing brengt van de ziel,
de psyche of het lichaam van de persoon.
In een behandeling gaat de energie vanuit de Kosmos via de behandelaar, naar het behandelde stromen. Dit heeft op de verschillende niveau’s van het lichaam effect. Op het fysieke lichaam op het geesteslichaam en op het lichtlichaam, maar heeft ook effect op het verleden, het heden en de toekomst.


     
Het werken met hoge lichtenergieen
Sinds 1992 komen er regelmatig eenhoorns op
mijn pad. In 1996 heb ik mijn eerste Reiki inwijdingen gehad en in 2004 is de opleiding met Reiki master i
nwijding afgerond.
Op het Big Island van Hawaii in 2002 kwam ik voor het eerst in aanraking met de Mana van Huna. Een prachtige sjamanen energie vol met liefde voor alles wat verbindt.
Sinds het jaar 2014, krijg ik symbolen en informatie door van de engelen.
Ik herinner mij dat ik als klein meisje een tuin voor de elfen maakte. M'n nieuwsgierigheid bracht mij in 2013 bij de eenhoorn en elfen inwijdingen.Toen kreeg ik m'n elfennaam :
"Faeryma" te horen en dat voor mij het inwijden in deze trillingsenergiën, alleen het re-activeren was van de healingsenergie en niet het opnieuw plaatsen van de hoorn, omdat ik al eerder met hun energie hebt gewerkt. Een korte tijd later wilde ook draken met mij werken. Hun vloeiende bewegingen lijken veel op de energie van de engelen.
Ik werk dus graag met verschillende licht-energieën.

    thermal waterfall

Reiki I
Reiki bestaat uit drie graden. Om zelf te beginnen geeft Reiki I de basis. Op dit dagdeel leer je jezelf en eventueel anderen aanwezigen te behandelen. Tijdens deze workshop ontvang je eerste Reiki inwijding, een cursusboekje, waarin een duidelijk beschrijving om te behandelen en de geschiedenis van Reiki én het Reiki I certificaat.
Reiki II
Op dit dagdeel leer je anderen te behandelen met energie symbolen om een gerichte energiebehandeling te doen, bij jezelf, een ander of op afstand. Tijdens deze workshop ontvang je de tweede Reiki inwijdingen en de drie okuden (symbolen) met de daarbij horende mantra’s, een informatie boekje met andere  handige healings-symbolen én het Reiki II certificaat.
Reiki III
Reiki III is om zelf anderen te kunnen inwijden en hierna ben je zelf ook master. Je ontvangt het mastersymbool en de uitleg hoe dit in iemands aura te kunnen aanbrengen én het Reiki Master certificaat.

Faeryma healing
Energiebehandeling met engelen, eenhoorn en drakenenergie 
Door het zuiver gericht omhoog brengen van het energieniveau kunnen we in de sfeer van Engelen, Gidsen, de Deva's, Sylfen en Draken en andere mystieke wezens van God of Alles wat is komen. Deze energieën werken zuiverend, verhelderend om bewust te worden en het Karma op te lossen
Waar engelen werken vanuit het hart, werken eenhoorns vanuit de ziel en draken staan bij waar nodig is. Die laatste zijn heel krachtige mooie wezens, waar heel voorzichtig mee om gegaan moet worden.
zo komt tijdens een behandeling een witzilveren draak als een vaste bezoeker bijj me te helpen met het aangeven lichtbollen met een zuiverende werking of door met een vlucht in het energetisch lichaam zuivering te brengen zodat een verdere healing niet langer kan worden tegengewerkt.
Met een eenhoornenergie-healing kan ik je helpen het lichaam in balans te brengen wanneer het lichaam is geblokkeerd. Meestal kan het lichaam prima zichzelf helen. Maar als er blokkades zijn ontstaan, welke het lichaam door onbalans zich niet kan helen, is er door middel van een energiebehandeling mogelijk om de balans tussen fysiek lichaam, geesteslichaam en lichtlichaam te herstellen ook en dit is zeker niet het minste, zal het en healing van je ziel geven, karmastukken kunnen worden opgeruimd en je leert om te horen en te zien met je hart om de weg te vinden op je pad.

 
Ik geloof niet in engelen en natuurwezens,
ik weet dat ze echt zijn!

Door toevoer van de helende universele energie worden de spanningen en blokkades losgelaten. Ontspanning laat het lichaam en de geest ontspannen. Doordat energie dan vrij door t lichaam kan stromen, herstelt het lichaam (in hoeverre zich dat nog toe kan laten) en is de ziel voelbaar. Het lichaam is waar de ziel woont, Dit maakt wie U bent én is dus niet iets wat U heeft.

Het verleden zelf is niet te veranderen, maar wel de sporen welke in het heden liggen. Hier ligt het besluit hoe er vanaf nu durven mee om te gaan en de toekomst gunstig te stemmen. Soms is er oude pijn uit het verleden dat nog steeds meegedragen wordt en balans verstoort. Het bewust worden en het loslaten van dit oude is de manier om vrij te worden. Loslaten kan alleen door bewustwording. Dit 'oude pijn of oud zeer' noemen we vaak karma, hoewel karma net zo goed positief kan uitwerken. Karma is Alles dat in het verleden van de ziel (persoon) een oorzaak heeft. Alles wordt  gezien, maar niet alles is voorzien. (Zoël) 
Wat we nu doen heeft ook invloed op onze Karma. Het oplossen van Karma is de weg van de ziel én de ziel bent U. Werk, auto, lijf, alles wat jouw raakt is jij. Alles is één. Bij een zelfbewuste persoon waar negatief Karma is opgelost, straalt de ziel en zal de levensvreugde toenemen.

 
   
 
   
Tarieven energiebehandelingen 2023:  
   
Kennismakingspakket (eenmalig te gebruiken)
   Intake normaal één uur a € 70,- 
+ drie energiebehandelingen van 60 minuten
€   250,- (eenmalig)
Intake € 70,00 met introductiebehandeling normaal   € 129.50 €   90,- 
licht energiebehandeling á één uur                   €   60,-
per consult.  
licht energiebehandeling á anderhalf uur  €   90,-     
reiki behandeling 45 minuten         €   45,-  
reiki behandeling  á één uur    €   60,-   
kristalhealing / edelsteen energiebehandeling á één uur €   60,-
combinatie behandeling van twee uur € 120,-
   
kort consult edelsteenadvies 30 minuten  €   30,- 
         
Tarot kaartleggen à gemiddeld 45 minuten €   45,-   
Een uitgebreide kaartlegging met evt. charmcasting à 1 1/2 uur €   90,-  
De investering voor een Roma duiding 
een korte duiding in 3 a 4 kaarten 
€   15,-
   
Investeringskosten spirituele workshops:    
reiki I basis,  
reiki II okuden en seichem-symbolen,  
reiki III master
€  149,- p.st 
3 voor € 399,-
natuurwezens: elfen,  eenhoorns of  draken I,  draken II  €    49,50 p.st 
ervaar je chakra’s , sluiers & transformeren met eenhoorns €  125,- p.st
vier de jaarcirkel mee
en (her)ontdek 4 jaarfeesten en 4 seizoensfeesten 
 € 37,50 p.st
      of
€ 275,- totaal 
maanmagie en kristalstaf / healingsstok maken €    99,- p.st. 
   
Voor consulten buiten  Leimuiden wordt de volgende vergoedingsregel gehanteerd:
Kilometervergoeding € 0.30 per km v.v. 
Reistijd vergoeding € 30.00 p/u
 
                                          
                                                       

Let op!  Soms is de behandelde persoon wel wat vermoeid en kwetsbaarder door het proces van loslaten. Na een paar dagen is dit echter volledig weg en kan de persoon weer genieten van een vernieuwd zelfbewustzijn. Het is belangrijk goed water te drinken na een energiebehandeling, maar een energiebehandeling vervangt NOOIT een medische behandeling. Het nemen van een behandeling of het volgen van een spirituele workshop gebeurt geheel op uw eigen risico. Ook is het mogelijk dat wanneer er geen wederzijdse ‘klik’ is, dat de behandeling of spirituele workshop niet zal worden voortgezet

Wees zuinig met jezelf! Gezondheid en Liefde zijn de belangrijkste zaken hier op Aarde

M.Hillebrand, Dorpsstraat 21, 2451AN, Leimuiden (0172)507886  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug naar Welkom by Gemh <    naar boven    > volgende