Love is the message,
the message is love

message in a bottle breed web

Symbolische sieraden van zilver die mooi zijn en ook een verhaal vertellen.

In het eigen werk is de serie "Love is the message, the message is love" ontstaan na het toevoegen van de betekenis van symboolsieraden op een wenskaart. Deze serie is inmiddels uitgegroeid tot een collectie van zo'n 250 sieraden met ieder een eigen wens, betekenis of uitleg op een zelf ontworpen kaart in een mooie verpakking.

De collectie "Love is the Message, the message is love" is een prachtig cadeau om te geven aan iemand of aan jezelf, met een zelf gekozen liefdevolle boodschap.

Zes voorbeelden van de kaarten die bij het symboolsieraad zijn toegevoegd.

Love is the messageCARD web
LITM_Boodschappen
circle of love by gemh
LITM_Liefde
guidingstarCARD
LITM_Geloof
veel sterkte CARD by gemh
LITM_Hoop, Kracht, Geluk
eenhoorn CARD by gemh
LITM_Natuurwezens
Kiss a frogg CARD by gemh
LITM_Dieren
LITM_Geboorte en kinderhoofdjes LITM_Ik hou van Holland LITM_Sporten 

De symboolsieraden zijn in zilver (AG 925), verguld met geel of rosé goud. Ze worden geleverd met een zilveren collier of armband, een wax-armband, satijnen koord, spangband of leder collier. De hangers kunnen aan geleverd worden met een karabijnhaak om de hanger zelf eenvoudig aan een armband of  "gemh"collector te bevestigen

Symboliek leest u op 
Dreamcather en de edelsteenbetekenis op Edelsteenopdracht.

Prijzen variëren van € 15,95 tot € 149,00. Prijzen voor de gouden combinaties zijn op aanvraag, net zoals dat er voor speciale omstandigheden het ook mogelijk is om een eigen persoonlijke boodschap te geven die we dan op een mooie bijpassende kaart schrijven met het sieraad naar keuze.

Voor vragen, mogelijkheden en bestellingen bel 0172 507886 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Kaart + Sieraad + Satijnen lint, Zilver armband of Zilver collier = Bijzonder cadeau 


► BeTouched Colliers