Marijke's wereld

Droomwens
Als jong meisje leefde Marijke meestal in haar eigen wereld vol fantasie. Lekker struinen in de tuin en op het land, tekenen en sieraden maken waren toen al grote hobbies van haar. Zij droomde van een eigen winkel.

Op de lagere school in de zesde klas vroeg de leraar aan de klas wat ieder wilde worden later. Marijke antwoorde met "Ik word later goudsmid." Wat is dat dan?
Zelf had ze daar toen nog geen antwoord op, maar goudsmid klonk zo mooi 
made with love by Marijke

  marijke jong creatief


Meestergoudsmid
In 1990 is Marijke Hillebrand afgestudeerd aan de Vakschool Schoonhoven als Juwelier Goudsmid met eigen meesterteken. Alle sieraden van goud en / of zilver worden voorzien van een goud of zilver keur met daarbij haar meesterteken. Het meesterteken bestaat uit de initialen M H met een cadeaupakje in een ovaal.
Sinds juli 1993 is haar eigen atelier met winkel gevestigd in Leimuiden.
Naast dat reparaties doet en in opdracht werkt, ontwerpt en vervaardigt zij mooie
aparte ambachtelijk handgemaakte sieraden en kunstobjecten.
made with love by Marijke 

  meesterteken GEMH


Creatieve duizendpoot
Door de jaren heen heeft ze veel andere kunstrichtingen eigen gemaakt, zoals fotografie, aquareleren, pentekenen, modiste oftewel het vervaardigen van hoeden en hoofdjuwelen, houtbewerken, edelsteenslijpen, graveren in glas, spiegels en metaal en bonecarving.
In 2005 is ze gecertificeerd in het werken met Silver Art Clay, Hot Pot Glassfusing en Acryl additionals. In 2015 kwamen er een tweetal cursussen bij, namelijk Kleur en Styling, om ieder zo nog meer te kunnen helpen. Vrije tijd wordt graag besteed in de natuur; hier in de polder dichtbij of op een vakantiereis. Verder verdiep ik me in de krachten van edelstenen, esoterie, psychologie en kwantumfysica en onderzoek hoe energieën bewegen 
made with love by Marijke 

  tekening_GEMH


GEMH.nl
Marijke heeft in 2007 de merknaam GEMH opgericht om haar bijzondere creaties, visie en om kennis te delen met anderen. Mede door haar grote interesse voor edelstenen is de naam GEMH gekozen. Het Engelse 'gem' betekent edelsteen en staat tegelijkertijd voor Goud Edelsmid Marijke Hillebrand 
made with love by Marijke 

                         

reparaties en sieraden naar wens of ontwerp

Ontwerpen is een kunst
In haar atelier wordt een grote diversiteit aan gouden en zilveren sieraden gemaakt.

De ontwerpen variëren van strak, eenvoudig, verfijnd en ingetogen tot speels, uitbundig en vrijzinnig. Elk sieraad is een kunstwerkje op zich made with love by Marijke (meer in collecties)

  t wad armband_GEMHTRAILS


Vakmanschap 
Vanzelfsprekend is het hier mogelijk om sieraden en horloges te laten repareren. Reparaties en nieuwe ontwerpen wordt met ambachtelijk vakmanschap volbracht. Omdat alleen het beste goed genoeg is, wordt er gewerkt met de mooiste materialen goud, zilver, diamanten, echte edelstenen, parels en mineralen. Alle sieraden zijn puur handwerk en worden met liefde in eigen atelier gemaakt. De basis-onderdelen zijn van vol hoog gehalte zilver (925) en/of gemaakt van vol 14 karaats goud (585) made with love by Marijke

 


Uniek met een statement
Elke creatie is uniek en wordt met de hand vervaardigd door Marijke.
Ieder ontwerp vertelt zijn eigen verhaal, maar belangrijker ... ze zeggen iets over U.
Elke dag is anders en dat geldt voor U. Daarom maakt zij sieraden die bescheiden  staan en sieraden die krachtig en opvallend zijn voor op een ander moment, wanneer U zich wilt laten zien in een uitbundige 'look' en de vrolijkheid er vanaf mag spatten. In de collecties kunt u combinaties met bijvoorbeeld: kristal, resin, emaïlle, leder, hout, glas, keramiek, tegenkomen, maar ook vlindervleugel, veren, bot, stoffen en as.  
made with love by Marijke 
(
meer unica's

  Statement oorhangers Handmade bt Marijke

Speciaal voor u
Omdat ieder bijzonder is verdient ieder een eigen ontwerp. Marijke vermaakt sieraden, en worden op verzoek gepersonaliseerd naar uw wensen. Vraag om een persoonlijk styling advies en naar eigen ontwerp passend bij een (bruids) jurk... of speciaal voor U in opdracht tot bijzonder sieraad. Met Kleur -en Stylingadvies wordt gekeken naar de vorm van het gezicht, de halslijn, de kleur van huid, haar en ogen.
Achter ieder sieraad zit een verhaal. Wat is uw verhaal?

(Meer verhalen en meer voorbeelden leest u in de Blog) made with love by Marijke 

  drie saffieren

Visie
Met haar passie voor het maken van sieraden en kunst, worden er o
m kennis te delen sieraden workschops en andere creatieve workshops aangeboden. Tracteer U zelf eens op een worksop of laat U zich verwennen met een gezellige sieradenparty.  made with love by Marijke  ( ontdek de mogelijkheden ) 

  dagje uit met een workshop

Locaties
Workshops, party's en lezingen kunnen op locatie, bij u thuis of in een zaal.
( Een beschikbare zaal van 70 m2 op eerste etage met voorzieningen keuken, bar,
toilet, garderobe, tafel, stoelen en een beamer is tevens te boeken
via onderstaand telefoonnummer of mailadres ).

Maar natuurlijk kunnen workschops, party's en lezingen 
in de sfeer van het atelier en de winkel,
welke is gevestigd aan de  Dorpsstraat 21,  2451 AN  te  Leimuiden. 

De winkel en het atelier zijn beiden geopend van woensdag t/m zaterdag made with love by Marijke

   

0172507886
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(stel uw vraag)

 
terug naar welkom <> volgende