Biografie

Marijke Hillebrand is in 1990 afgestudeerd aan de Vakschool Schoonhoven als Juwelier Goudsmid met eigen meesterteken. Haar droom om een eigen winkel met goudmids-atelier te hebben heeft zij sinds juli 1993 kunnen waar maken. Naast dat zij reparaties doet en in opdracht werkt, ontwerpt en vervaardigt zij unieke handgemaakte sieraden en kunstobjecten. In de jaren dat ze zelfstandig werkt heeft ze veel kunstrichtingen eigen gemaakt, zoals fotografie, aquareleren, pentekenen, modiste, houtbewerken, edelsteenslijpen, graveren in glas en metaal en bonecarving. In 2005 is ze gecertificeerd in het werken met Silver Art Clay en Hot Pot Glassfusing. Om de kennis te delen met anderen worden er tevens verschillende workshops sieraden maken en lezingen gegeven.
Het atelier en winkel zijn gevestigd aan de Dorpsstraat 21 te Leimuiden, waar dit jaar haar 25 jarig jubileum wordt gevierd met vele feestelijke aanbiedingen.                                     In het atelier wordt een grote diversiteit aan gouden en zilveren sieraden gemaakt,
vaak
 gecombineerd met edelstenenDe creaties zijn uniek en geheel met de hand vervaardigd. De ontwerpen variëren van strak, eenvoudig, verfijnd en ingetogen tot speels, uitbundig en vrijzinnig.

Ze kunnen ook speciaal naar uw wensen worden ontworpen.
Van vrij werk naar eigen ontwerp ... en in opdracht tot sieraad.


Maar haar echte passie en ideeën voor haar ontwerpen komen vaak vanuit de natuur of worden als een energie gevoeld en verwerkt in haar werken. 

Kijk om je heen er is zoveel te zien